AHOL A LEGJOBB ÁR ÉS A MINŐSÉG TALÁLKOZIK: MUNKAVÉDELMI
SZAKÜZLET
 
  United-Kingdom-flag-icon  Germany-Flag-icon
LG szallitas

Kérjen egyszerűen ajánlatot szállításra.

Ajánlatkérés


SZÁLLÍTÁS


Változatos járműparkunknak és csapatunknak köszönhetően a normál ponyvás szállítástól kezdve a speciális traileres nehézgépszállításig vállaljuk a legkülönbözőbb feladatokat, akár nemzetközi szinten is. Normál közúti szállítástól kezdve a speciális nehézgépszállításig – belföldi, de akár nemzetközi szinten is – a legkülönbözőbb feladatokat, azok teljes ügyintézésével. Különleges esetben 110 tonnáig tudunk szállítási megbízást teljesíteni. 

Nagyméretű, nehéz gépeket, emelőállványokat az elő- írásoknak megfelelő feltételekkel szállítunk ügyfelünk által megadott helyre. Képzett szakembereink nagy gyakorlattal és tapasztalattal rendelkeznek, és folyamatos képzésben részesülnek, ami biztosítja munkánk magas színvonalát. Az adott megbízáshoz igazodó eszközöket használva a nehezebb gépek, tárgyak szállítása terén bármilyen feladatot képesek vagyunk elvégezni. 

A szállítás üzletágunk egyetemes megoldásokat biztosít a géptelepítési rendszerünk számára vagy gépek bérlése esetén a megrendelőink által megadott munkavégzés helye  és az emelőgép, rakodógép telephely közötti mozgatásában, speciális szállításában.

 

Emeléstechnikai szakértő munkatársunk szívesen segít Önnek az emelőgép mozgatásával, szállításával kapcsolatos teendők megismerésében.

AJÁNLATKÉRÉS

 

20 év 
  11     modern   18   több
Több mint 20 év tapasztalat az emeléstechnikában garantálja a szakmai képzés magas színvonalát.  Világmárka kereskedelmi képviseletét látjuk el Magyarországon. Mindig törekszünk, hogy a legmodernebb eszközökkel és rendszerekkel szolgáljuk ki megrendelőinket. Emeléstechnikai és a tevékenységhez kötődő szolgáltatás partnereink számára. Több ezer hiba nélküli emelés és több száz emeléstechnikai referencia pont az ország teljes területén.

 

Szállítással, nehézgép szállítással kapcsolatos kérdése van, vagy ajánlatot szeretne kérni?

Munkatársunk szívesen áll rendelkezésére ι Szackerné  Valéria  ι +36 20 474 6572 ι info@langmahr.hu

 

Joomla forms builder by JoomlaShine
Joomla templates by Joomlashine

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt.